:: La empresa

L’ any 1986 un grup d’ emprenedors decidírem aventurar-nos en el mon empresarial. En eixe moment naix Fordecor Societat Cooperativa Valenciana.

Ja portem mes de 25 anys al sector on hem anat creixent poc a poc, esforçant-nos per millorar. Hui en dia el projecte de Fordecor està format per més de 20 treballadors i distribueix els seus productes a nivell estatal mitjançant una flota de transport pròpia.

Les claus del creixement han estat senzilles però contundents: apostem per un producte artesanal sense deixar de banda la innovació tècnica i estètica, però sobretot la seriositat que ens caracteritza en el tracte amb els clients.

Després d’ estar quasi 20 anys a Manuel (València) vam canviar de domicili a 2005 per traslladar-nos al Polígon Industrial de Senyera. Tenim ja unes instal·lacions pròpies de 2000 m2 que ens permeten donar cabuda als projectes actuals i, de segur, ens permetran portar a terme les futures expectatives que se’ns plantegen.:: Nuestro producto

Per molt que passen els anys, el nostre ‘secret’ continua sent la confiança amb els mètodes artesanals.

Tots els nostres productes disposen d’ una qualitat màxima que parla per nosaltres però cal destacar que esta qualitat no seria possible si no fos pels nostres artesans que estudien tot allò que fabriquem.

Emprem principalment la forja, juntament amb la fusta i la ceràmica, tots tres nobles materials que tan sols els experts artesans poden governar i aconseguir mostrar tota la seua potencialitat.

Però artesania no significa no evolucionar i d’això en som conscients. Sempre intentem innovar amb cada nou producte que dissenyem. Per als nostres dissenys tenim dues premisses: originalitat i creativitat.

Per comprovar tot açò els convidem a veure el nostre catàleg o visitar les nostres instal·lacions.

Polseu ací per vore el catàleg